Tijdschriften


campers caravans.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Rubrieken
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tijdschriften
Camper Magazine
Camper Magazine
http://greatoutdoors.altrec.com/shop/detail/13755/9/photo

Volkswagen Campermagazine
Volkswagen Campermagazine
http://www.volkswagencamper.co.uk/issue9.htm

Gerelateerd
 • Honda N-Truck is vertederend vakantiegangertje
  Rare jongens, die Japanners. Of juist briljant, het is maar hoe je het bekijkt. Neem deze Honda N-Truck, die aankomende week op de Japan Camping Car Show wordt gepresenteerd. Wat een heerlijk ruimtewondertje is die kleine camper!
 • Babymelkpoeder uit de automaat
  Ouders die misgrijpen in de winkel kunnen opvolgmelk voortaan uit een automaat halen op het Utrechtse Hoog Catharijne. De eerste Nederlandse babymelkautomaat is deze week geplaatst omdat er nog steeds een enorme run is op het product.
 • Emancipatie onbekend bij caravan-liefhebbers?
  Onder camper- en caravanbezitters heerst nog altijd een zeer traditionele taakverdeling tussen man en vrouw. Dat blijkt uit onderzoek onder eigenaren van k
 • TomTom lanceert navigatiesysteem voor campers en caravans
  AMSTERDAM ? TomTom heeft donderdag de TomTom Go Live Camper & Caravan gelanceerd. Dit navigatiesysteem moet camper- en caravanbestuurders de weg wijzen.
 • Tijdelijk kampeerterrein bij Prins Clausplein
  Bij het Prins Clausplein tegenover het Kyocera Stadion komt een tijdelijke stadscamping van april tot en met oktober. Er wordt begonnen als campers-camping met maximaal honderd plekken. Later kunnen er ook caravans en tenten staan. Dat schrijft wethouder Boudewijn Revis in een brief aan de gemeenteraad. Op de zogenoemde GAVI-kavel wil hij ook toestemming geven voor een Stadszagerij, waar lokaal gekapte bomen op een duurzame manier worden verwerkt tot hout en straatmeubilair. Verder steunt Revis de plannen voor stadslandbouw op het terrein en bijenkasten. Voor een deel van het terrein werd al eerder een huurovereenkomst gesloten met Heliplan voor helikoptervluchten. Het gebied was tot 2013 in gebruik als grondopslag voor nieuwbouwprojecten. Omdat de gemeente het terrein hiervoor niet meer nodig had is het schoongemaakt en voorzien van een aantal basisvoorzieningen zoals elektriciteit en water. Tot 2020 kunnen tijdelijke initiatieven terecht op het terrein.

 • Privacybeleid